Što građani misle o ZET-ovim cijenama? Pogledajte rezultate ankete…

Zagrebački električni tramvaj (ZET) krenuo je u novu promotivnu kampanju kojom nastoji građane uvjeriti da je godišnja karta najbolji izbor.

zet_tramvaj

“Jedan gutljaj traje sekundu, ali kod nas vrijedi cijeli dan!” Tako glasi slogan otisnut na promidžbenim materijalima, kojim se cijena javnog gradskog prijevoza uspoređuje sa cijenom kave u gradskim kafićima.

Bez obzira o kojoj kategoriji putnika govorimo, godišnja karta apsolutno je najpovoljniji oblik plaćanja prijevozne usluge! – ističe ZET.

zet-promidzbaEvo i kako to obrazlažu: “Tako plaćenim prijevozom za godinu dana putnik se više od dva mjeseca vozi u potpunosti besplatno!

Za neograničen broj vožnji u dnevnom i noćnom prometu u Gradu Zagrebu putnik općom godišnjom kartom plaća 8 kuna i 57 lipa dnevno! U usporedbi s klasičnom, pojedinačnom kartom, putnik bi samo za odlazak i povratak s posla plaćao 20 kuna kupnjom pojedinačne karte pa možemo reći i kako godišnja karta donosi i više nego dvostruko povoljniji prijevoz.

Učenici i studenti voze se još povoljnije i uz godišnju kartu, koja se kupuje do listopada, odnosno studenog, na zagrebačkom području neograničeni prijevoz plaćaju 3 kune i 28 lipa dnevno!”

Napominju također da je godišnja karta dostupna za zagrebačko područje, ali i za gradove Veliku Goricu i Zaprešić te općine Bistra, Luka, Stupnik i Klinča sela.

U povodu ove kampanje, Večernji list je organizirao online anketu u kojoj su čitatelji odgovarali na pitanje “Biste li kupili godišnju kartu ZET-a?” Evo rezultata:

zet-anketa