SPEKTAKL NA BUNDEKU: Finalna večer Međunarodnog festivala vatrometa prebačena za srijedu

SPEKTAKL NA BUNDEKU: Finalna večer Međunarodnog festivala vatrometa prebačena za srijedu
Foto: Press

Prošli vikend spektakularnim izvedbama krenulo je 19. Međunarodno izdanje festivala vatrometa na Bundeku i dovelo nam vodeće europske ekipe koje su svojim piromuzičkim izvedbama oduševile brojne posjetitelje.

Jedna od najpopularnijih manifestacija visoko kotira u svjetskim piromuzičkim krugovima i jedinstvena je u ovom dijelu Europe. Nakon fantastičnih europskih prvaka Heron Fireworks, koji su svojim zavidnim dugogodišnjim iskustvom oduševili posjetitelje u petak 14.06.2019., u subotu je red došao na estonske čarobnjake Pycrom!! Izvevši neobične piromuzičke kreacije pokazali su zašto su jedna od najtraženijih piromuzičkih ekipa u Sjevernoj Europi!

SPEKTAKL NA BUNDEKU: Finalna večer Međunarodnog festivala vatrometa prebačena za srijedu
Foto: Press

U muzičkom dijelu nastupio je Željko Bebek i raspjevao mnogobrojne posjetitelje, koji su tražili i po nekoliko biseva. Nažalost zbog loših vremenskim uvjeta-grmljavinskih pljuskova, samo finale nije se moglo održati u nedjelju, pa su organizatori, kako bi publici ipak mogli priuštiti finalnu večer sa najnovijim piromuzičkim atrakcijama, veliko finale prebacili na srijedu 19. lipnja 2019!

Kako ij je publika prozvala „Gospodari paljenja neba“-Pirotehnika Mirnovec priuštiti će publici nezaboravan piromuzički doživljaj taman prije „prvih ljetnih prazničkih spajanja“, a u muzičkom dijelu nastupiti će Gazde!

Naravno i za najmlađe pripremili su Dječji vatromet, veliki luna park i humanitarno puštanje lanterni za pomoć udrugama Krijesnica i Veliko srce malom srcu, koje su ove godine u velikom broju krasile zagrebačko nebo!

U srijedu nas očekuje i zadnji krug nagradne igre „Iz svijeta vatrometne čarolije u zabavne ljetne avanture“! Svi posjetitelji kupnjom ulaznice ulaze u nagradno izvlačenje za jednodnevnu ulaznicu u Fun park Biograd!!

U finalnoj večeri biti će proglašen i najbolji vatromet! Odlična zabava i spektakularno piromuzičko finale, koje će ove godine biti začinjeno dodatnim atrakcijama iz svijeta vatrometa, zasigurno će kao i protekla dva dana priuštiti mnogim posjetiteljima dobar provod i predivne slike na zagrebačkom nebu.