Šima Jovanovac sjajnim nastupom oduševio zagrebačku publiku

Foto: Tomislav Jagar

Šima Jovanovac pred punom dvoranom Vatroslava Lisinskog oduševio je publiku koncertom pod nazivom “Šimunovo u Lisinskom”. Dvorana je u potpunosti bila ispunjena emocijama i dobrim raspoloženjem, a na ozarenim licima mnogobrojne publike mogla se vidjeti i pokoja suza radosnica.

Šima je nagrađen višeminutnim aplauzima, pa je “uzvratio” s nekoliko biseva. Svojim pjesmama i lijepim pričama stvorio je posebnu povezanost s publikom.

ŠIMA JOVANOVAC – Slavim dane, godine, starost me ne brine (Official Video):

Koncert su uljepšali i brojni gosti: Slavonske snage predstavljala je moćna ekipa: Marija Pavković Snaša, Vlatka Kopić Tena, Cecilija, Željko Lončarić Žec i TS Ravnica, Ivan Štivić, TS Žeteoci, MPS Šokadija Stari Mikanovci, TO Batorek te Pero Galić iz grupe Opća opasnost.

Bili su tu i vokalni trio Art Voice te dječji zbor Vukovarski golubići. Dah Like donijeli su Anita Žagar i Ličke drvosječe, a Hercegovine Mate Bulić i Dukati iz Širokog Brijega.

Atmosfera u dvorani je, nakon dva i pol sata, došla do vrhunca, a oduševljena publika je tražila još. Ovim koncertom dokazao je da je sposoban i u Zagrebu napraviti veliki glazbeni spektakl za pamćenje jer kako i sam kaže: “Iako sam pradid, živim svaki dan punim plućima i nikada nisam više radio nego sad”.