Prvo zagrebačko more knjiga, manifestacija koju morate posjetiti!

U Zagrebu se odvija zaista jedinstvena manifestacija, Prvo zagrebačko more knjiga – plaža na Zrinjevcu.

zrinjevac_more_knjiga

To je mjesto je na kojem se građani i turisti mogu, uz ugođaj mora, opustiti i zabaviti – besplatno prolistati i pročitati popularne naslove iz svjetske književnosti i publicistike na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zahvaljujući sjajnoj ideji organizatora Izdavačke kuće Lumen tijekom vikenda se ovdje održava manifestacija kojoj je glavni cilj potaknuti što više ljudi na čitanje, istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić tijekom posjeta Zrinjevcu.

Bandić je dodao da uz dva zagrebačka mora, Bundek i Jarun, oni koji si ne mogu priuštiti more i ovdje na Zrinjevcu nakratko, uz dobro štivo, imaju ugođaj plaže i mora.

Plaža je otvorena od 9,00 do 21,00 sat, a osim uživanja u čitanju, manifestacija nudi Book & cocktail happy hour sa sniženim cijenama knjiga izdavačke kuće Lumen, specijalnu ponudu koktela, face painting.

Iza ovog zanimljivog projekta stoji Lumen izdavaštvo, a posebne pogodnosti očekuju posjetitelje očekuju svaki dan između 18:00 i 21:00 sat, kada je na programu Book & cocktail happy hour, sa sniženim cijenama Lumenovih knjiga.