Održana revija udomljenih pasa

psi_udomljavanje

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba uz podršku Royal Canina organiziralo je u subotu Reviju udomljenih pasa u psećem parku u Utrinama od 10 do 14 sati.

U deset sati park se polako punio uzbuđenim vlasnicima, a iako je ove godine udvostručen broj pasa koji su sudjelovali na reviji, svi psi su pokazali kako su pristojni i dobro društvo jedni drugima. Na reviju su bili dobrodošli svi udomljeni psi a došli su se pokazati psi svih boja, veličina, starosti, ali svi udomljeni od strane dobrih ljudi.

Prije početka revije Vindor škola za trening pasa je demonstrirala korisne vježbe, a za cijelo vrijeme događanja, posjetitelji su mogli saznati više o radu azila Dumovec, dobiti besplatne veterinarske savjete i pomoći donacijom ranjenim psima za koje skrbi Noina arka.

Voditeljica Nina Slišković je saznala od vlasnika smiješne, dirljive i potresne priče kako su četveronožni prijatelji postali dio njihovih obitelji. Zahvaljujući sponzorima, svaki pas koji je sudjelovao nagrađen je poklon paketom, a tri najšarmantnija dobila su i ROYAL CANIN enciklopediju pasa.

Također, među publikom su se našle i zelene nindže koje predstavljaju zaštitni znak sredstva protiv buha i krpelja i već mjesecima oduševljavaju Zagrepčane, a kućni ljubimci im rado prilaze, kao da znaju da su ovdje da ih štite.

Međutim najveća zvijezda revije je bio maleni Dimitrij, štenac nedavno spašen na setu filma Luca Bessona koji je trenutno u potrazi za stalnim domom.