Predstavljena prva modna kolekcija za pse koju potpisuju renomirani street art umjetnici

Prva modna kolekcija za pse koju potpisuju renomirani street art umjetnici predstavljena je danas od 11 do 14 sati u Art Park Zagrebu kao jedinstvena akcija za pomoć Dumovcu kroz prezentaciju prve Das Pas hoodie kolekcije za peseke.

Iva Capak i njen brend Daspas / Tri Frtalja predstavili su ovaj simpatičan modni komad za četveronožne ljubimce kojima su svoj prepoznatljiv vizual darovali renomirani zagrebački street artisti Boris Bare iz kolektiva PIMP MY PUMP, Modul Osam i Kopito Zla, a pridružio im se i Kiosk skateshop s posebnom serijom košuljica za peseke.

Za tu priliku Azil Dumovec bio je mjesto prve probe ovih dizajnerskih hoodica, a peseki iz Dumovca su danas u parku pokazali kako je cool nositi ove hoodice ali i koliko su umiljati, socijalizirani i spremni za odlazak u novi dom. Posjetitelji su se u parku družili s psima iz azila Dumovec koji su spremni za udomljavanje, a od volontera su mogli saznati sve o njihovim karakterima i posebnostima.

Ima već upita za udomljavanje, jer je ovim dumovečkim pesekima teško odoljeti, a svi koji u subotu udome psa, na dar će dobiti Kiosk shop pseću košuljicu, a Iva će dio prihoda od prodaje DasPas hoodica donirati azilu Dumovec.

Ovo je nastavak jedne prekrasne suradnje, naime prošle godine umjetnički kolektiv Pimp my Pump je posjetio Azil Dumovec i oslikali su privremeni smještaj u kojem čak 200 napuštenih pasa čeka priliku za udomljenje.

Prekrasn sunčan dan u Art parku, brojni posjetitelji, djeca, peseki i ugodno druženje učinili su ovu subotu posebnom za sve koji su sudjelovali.

Foto: Press