POSLUŠAJTE: Swingersi oživjeli bezvremenski hit Ive Robića – “Srce, laku noć”

Foto: Croatia Records

Godina 2023. proći će u znaku 100. obljetnice rođenja jednog od najvećih pjevača naših prostora – Ive Robića.

Otac popularne glazbe, pjevač koji je prvi napravio veliku inozemnu karijeru, osvajao američke top ljestvice, dominirao valovima Radio Luxemburga u vremenima kada je to bio najslušaniji medij Starog kontinenta, “Mister Morgen” koji je zadužio sve nas, 28. siječnja proslavit će okrugli rođendan.

Ivo Robić | Foto: Croatia Records

Iako primarno nije bio autor, Robićev najveći hit “Samo jednom se ljubi” proizašao je iz njegovog pera, a još jedan njegov autorski biser, pjesmu “Srce, laku noć”, Swingersi su odlučili reanimirati povodom ove okrugle godišnjice. Koristeći čuda moderne tehnologije, Swingersi su na ovoj snimci ugostili samog “Mister Morgena”, a kako Ivo Robić zvuči 2023., možete saznati upravo slušajući njihovu najnoviju pjesmu.

Glazbu i tekstu ovog bezvremenskog hita potpisuje upravo Ivo Robić, dok su aranžman posložili Pavle Miljenović, Branimir Njikoš, Zvonimir Bajević i Robert Mareković. Iza produkcije stoje Filip Vidović i Robert Mareković, a spot je režirao Tomislav Pović. Počast Ivi Robiću Swingersi će odati na posebnom koncertu koji će se uz brojne goste iznenađenja održati 27. siječnja u zagrebačkom Johann Francku.

Poslušajte bezvremenski hit “Srce, laku noć” u izvođenju Swingersa: