DRAGO DIKLIĆ U TVORNICI: Pjevat će u čast svom dragom prijatelju Ivi Robiću!

Drago Dikić
Foto: Screenshot HTV

Drago Diklić održat će koncert 18. ožujka pod nazivom “Moj prijatelj Ivo Robić!” povodom stogodišnjice rođenja velikog hrvatskog glazbenika.

U sklopu novog ciklusa RANDEVU U OSAM koji SU velikim koncertom na Dan zaljubljenih otvoriti Stjepan Jimmy Stanić & The Boys, u Tvornici kulture nastupit će još jedan velikan hrvatske glazbe.

Osim vlastitih pjesama, Drago Diklić izvodit će i pjesme Ive Robića kao hommage velikom i dragom prijatelju te glazbeniku koji je zaslužan za postojanje popularne i autorske glazbe uopće na našim prostorima.

28. siječnja ove godine obilježavala se stota godišnjica od rođenja ovog svestranog i profesionalnog glazbenika, jednog od najpoznatijih i najznačajnijih vokala, koji je svirao klavir, klarinet, saksofon, flautu i kontrabas, bio prvim pobjednikom Opatijskog i Zagrebačkog festivala te prvim vokalom solističke gramofonske ploče, “Pjeva Vam Ivo Robić”, koju je objavio Jugoton 1956. godine.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 12 eura mogu se kupiti u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 15 eura.