POLICIJA OBJAVILA DETALJE: Škodom se zaletio prema skupini ljudi, oni ga izvukli iz vozila i pretukli

Foto: Screenshot Youtube

Zagrebačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 19-godišnjakom i nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su u Poljanici Bistranskoj izudarali 25-godišnkjaka te ih se tereti za kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda”.

“Sumnja se da su 4. prosinca 2022. godine oko 3.25 sati na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj, u Ulici Pešćenka, zajedno s više za sada nepoznatih osoba, u namjeri nanošenja teških tjelesnih ozljeda tjelesno napali 25-godišnjaka”, stoji u priopćenju PU zagrebačke

Naime, nakon što su se osumnjičeni zajedno s nekoliko za sada nepoznatih osoba verbalno sukobili s 25-godišnjakom, on je otrčao do svog osobnog automobila marke Škoda nakon čega se naglo ubrzavajući dovezao i kočenjem zaustavio pred skupiom ljudi među kojima su se nalazili i osumnjičeni 18-godišnjak i dvojica maloljetnika.

Nakon toga, sumnja se, nastavio je vožnju kružeći automobilom po parkiralištu iako su ga prisutne osobe pokušavale zaustaviti trčeći za njegovim vozilom. Kada se u konačnici i zaustavio, jedan od osumnjičenih maloljetnika otrčao je do suvozačevih vrata automobila, otvorio ih te oštećenog nogom udario u glavu, nakon čega ga je drugi maloljetnik izvukao iz automobila, da bi potom osumnjičeni mladići zajedno s nekoliko drugih za sada nepoznatih osoba oštećenog počeli udarati šakama i nogama po glavi i tijelu pri čemu je on teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje se nalazi na liječenju.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.