POLICIJA MOLI GRAĐANE ZA POMOĆ: Ako prepoznajete ovog čovjeka, odmah zovite 192!

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela “teška tjelesna ozljeda” te moli građane za u njegovoj identifikaciji.

“U subotu, 18. veljače 2023. godine oko 4.20 sati u Zagrebu na raskrižju Draškovićeve i Kneza Borne, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo ‘teška tjelesna ozljeda’. Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Foto: PU zagrebačka

Nepoznati je muškarac starosti oko 20-tak godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, kratke tamne kose, odjeven u zimsku jaknu tamno-plave boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje, dok se s njim u društvu nalazila nepoznata muška osoba starosti oko 20-tak godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke kose svijetlije boje, odjeven u zimsku jaknu narančaste boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj telefona 01/4570-120, njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192.