Foto: Video nadzor / PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je fotografija dviju osoba koje se dovode u vezu s provalom u stan u Gundulićevoj ulici te moli građane za pomoć u identifikaciji.

U utorak, 6. lipnja 2023. godine od 10.40 do 14 sati u Zagrebu u Gundulićevoj ulici, u stambenoj zgradi nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo “teška krađa” provaljivanjem u stan.

Na fotografijama su muška i ženska osoba za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Muškarac je imalo bradu, na glavi je nosio šilt kapu bež boje te je bila odjeven u svjetliju jaknu, ispod koje je imao bijelu majicu s kragnom, plave traper hlače, na nogama tenisice bijele boje.

Foto: Video nadzor / PU zagrebačka

Ženska osoba na glavi je nosila svijetli šešir te je bila odjevena u bijeli duži sako ispod kojeg je imala košulju bijele boje, hlače bež boje, na nogama bijelu obuću, oko vrata šal crne boje, a preko lijevog ramena je nosila torbu crne boje.

Foto: Video nadzor / PU zagrebačka

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]”, stoji u priopćenju.

Policija napominje da građani mogu informacije dostaviti i anonimno.