Slijedeći ponedjeljak glavni grad Hrvatske dobit će svoju missicu

Foto: PR Miss Zagreba/Boris Mataković

U lijepom ambijentu Stil eventa koji se nalazi u sklopu Zagrebačkog velesajma uskoro će biti izabrana zagrebačka predstavnica na izboru za Miss Hrvatske.

Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss Zagreba 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine. Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se naime ove godine u studenome natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023., već je krenula. Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta birat će se tako između 20 pobjednica sa županijskih izbora, a svoje mjesto u hrvatskom finalu zaslužit će i Miss dijaspore.

”Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo su prošlogodišnjom pobjedom u svojoj županiji već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić , Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić”, govori Iva Loparić Kontek, vlasnica licence za Miss Hrvatske.