PREPOZNAJETE LI OVU ŽENU? Policija je traži zbog krađe novčanika i “peglanja” ukradene kartice

Foto: PU zagrebačka

U ponedjeljak, 3. srpnja 2023. godine između 7.30 i 10.10 sati je nepoznata počiniteljica u Draškovićevoj ulici u Zagrebu u objektu institucije počinila kazneno djelo “krađa” novčanika te je potom u trgovini na Trgu žrtava fašizma iskoristila otuđenu karticu i počinila kazneno djelo “računalna prijevara”.

Na fotografijama je ženska osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima, objavila je PU zagrebačka.

Ženska osoba je starosti između 55 i 60 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, na glavi je nosila sunčane naočale te je u tom trenutku bila odjevena u gornji dio trenirke bijele boje, majicu s otisnutom slikom lica ženske osobe crno bijele boje, svijetlo plave hlače i bijele tenisice. Preko ruke je nosila bijelu žensku torbu.

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]”, stoji u priopćenju.

Foto: PU zagrebačka