Otvorene prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera

Zagrebački noćni cener
Foto: Press

U četvrtak, 23. rujna, u simbolično vrijeme – 10:10 – otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera.

Popularna zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50% svojih kapaciteta, a mjesta je sve manje, stoga pozivamo zainteresirane trkače da čim prije osiguraju svoje mjesto na startnoj liniji.

Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. studenog, pod sloganom „Glavu gore!“ kao podsjetnikom na optimizam te izdržljivost koji su nam bili potrebno kroz turbulentno razdoblje protekle dvije godine. Natpis s istom porukom također je vidljiv iznad kipa na glavnom gradskom trgu gdje će ove godine biti start i cilj utrke.

Osim nove lokacije, novost je i timska utrka, stoga pozivamo grupe od 10 ili više trkača da oforme svoju natjecateljsku ekipu te krenu u lov na pobjednički timski pehar.

Uz ostale standardne favorite ravnu i brzu stazu, uzavrelu atmosferu te startni paket (majica, medalja, sportska marama) koji je ove godine u prikladno zlatnom ruhu, pozivamo vas da se prijavite na jubilarno izdanje Cenera – dok mjesta još ima!

Više informacija o utrci dostupno je na www.cener.hr.