STRAVIČAN ZLOČIN U MLINOVIMA: Otac ubio troje djece, potom pokušao sebi oduzeti život

Policija - rotaciona svjetla - noć
Ilustracija | Foto: ZG express

U zagrebačkom naselju Mlinovi dogodio se strašan težak zločin. Policija je oko 2 sata iza ponoći u stanu pronašla beživotna tijela troje maloljetne djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja, priopćila je PU zagrebačka.

Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju.

Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kako javlja HRT, prema neslužbenim podacima riječ je o austrijskom državljaninu koji živi i radi u Zagrebu. Prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.