NAREDNA TRI DANA U BOĆARSKOM DOMU: Suhomesnati proizvodi, vina, rakija, ulje, sirevi, med…

Proizvodi hrvatskog sela
Foto: Zagreb.hr

U Boćarskom domu Zrinjevac danas je započeo trodnevni, 16. po redu, sajam Proizvodi hrvatskog sela, kojeg je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

“Sajam je ove godine okupio 150 izlagača iz svih krajeva Hrvatske, od čega su 42 izlagača s područja grada Zagreba, a ulaz je besplatan”, rekao je organizator i direktor konzultantske tvrtke Agrarno savjetovanje Damir Kovačić, zahvalivši Gradu Zagrebu i Ministarstvu poljoprivrede RH na pokroviteljstvu i potpori.

Gradonačelnik Bandić istaknuo je da Grad Zagreb već dugi niz godina raznim mjerama podupire male poljoprivredne proizvođače i gospodarstva, dodavši da su sajmovi izvrsna prilika za promociju i prodaju proizvoda.

“Pozivam građane da ova tri dana dođu u Boćarski dom i kupe kvalitetne domaće proizvode koji su na Sajmu i 20% jeftiniji, jer domaće je domaće, rekao je gradonačelnik. Čuvajmo našu tradiciju, običaje i baštinu, a pritom jedimo zdravo”, rekao je Bandić.

Temeljni ciljevi ove tradicionalne sajamske priredbe su promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela kao i opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze.

Građane očekuju kvalitetni domaći suhomesnati proizvodi, vina, rakije, ulja, sirevi, med, ekološki proizvodi i ostale domaće tradicijske delicije koje ne možete pronaći na policama trgovačkih lanaca.

Komentari