Napokon se uklanja otpad s privatne parcele u Botincu

Odvozom ogromnih količina otpada s privatne parcele u Botnicu, danas je počela tradicionalna akcija proljetnog čišćenja grada Slušamo građane 24 sata 365 dana – za uredniji i ljepši Zagreb, objavljeno je na Facebook stranici zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

milan-bandic-akcija

Doista nema boljeg mjesta za početak proljetnog umivanja Zagreba – rekao je gradonačelnik Milan Bandić uz napomenu da će se samo s ove parcele odvesti oko 2500 kubika smeća.

U ovogodišnjoj akciji, dodao je, kao i ranijih godina sudjelovat će nadležni gradski uredi koji će, u suradnji s podružnicama Zagrebačkog holdinga do 15. svibnja provoditi pojačane aktivnosti na uređenju Zagreba.

Gradonačelnik je pozvao sugrađane da se uključe u Akciju i dojavama na besplatni telefon 0800 2554, na e – mail: [email protected] ili na faks 616 6073 pridonesu boljem radu nadležnih službi koje će promptno reagirati i u što je kraćem roku uljepšati Zagreb.

S obzirom na teške i dugotrajne zimske uvjete, ove se godine očekuje više posla na saniranju udarnih rupa i prijekopa, a posebna će se pažnja obratiti čišćenju divljih deponija, zamjeni oštećenih poklopaca na slivnicima, te među ostalim, sanaciji zelenih površina.