Jelena Rozga najavila nsatup na Jarun Piknik Festivalu

jelena-rozga-v-300Najslušanija hrvatska pjevačica Jelena Rozga održat će u četvrtak 02. svibnja veliki konecrt na otvorenom u sklopu Jarun Piknik Festivala. Nakon objave singla Nirvana popularnost prelijepe Splićanke doseže zvjezdane vrhunce.

Zagrebački koncert na otvorenom Jelena najavljuje kao pravi spektakl: “Zagrebačka publika ima posebno mjesto u mom srcu. Velika su mi podrška sve ove godine, koncerti u Zagrebu su uvijek za pamćenje. Pozivam sve da nam se pridruže na Jarunu i obećajem nezaboravan provod!”

Otok hrvatske mladeži na jarunskom jezeru od 01. – 05. svibnja ugostit će Jarun Piknik Festival. Ovaj petodnevni gastro – glazbeni koncept predstavit će najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a Jarun će u večernjim satima pretvoriti u veliku pozornicu.

Uz onu centralnu na kojoj je nastup potvrdio i Halid Bešlić (01.05.), Jarun Piknik Festivala ima još dvije pozornice na kojima nas svaku večer očekuje sjajan glazbeni program. Jedna će biti za ljubitelje rock glazbe dok će druga njegovati etno glazbu.

Posljednjeg dana festivala, veliko kino na otvorenom vratit će nas u stara dobra vremena. Organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati mališane.