Mjuzikl Crna kuća vraća se u Zagreb

Vesela priča s Kaptola se vraća u Zagreb! Nakon sjajnog gostovanja na Glumačkom festivalu u Krapini gdje se pjevalo i plesalo a pozitivna energija prštala punom dvoranom, mjuzikl Crna kuća autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka se vraća u kino Studentskog centra u Zagrebu.

crna-kuca

Rasplesani franjevci i opatice, gričanke i vještice zagrepčane će zabavljati 11. travnja, a spletke s Griča i Kaptola ponovo će vratiti osmijeh na lice metropole.

U novoj izvedbi najpoznatijeg mjuzikla u boji izbit će sukob između Griča i Kaptola a franjevci, opatice, gričanke i vještice zavladat će metropolom i oživjeti čarobnu priču iz 16. stoljeća. Bogata kostimografija u kombinaciji sa profesionalnim plesom i glumom na najvišem nivou bez sumnje će ostaviti bez daha sve one koji do sada nisu uspjeli pogledati ovu urnebesno zabavnu komediju.

Crna kuća originalno je djelo autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, oživljeno pod redateljskom palicom svjetski poznatog koreografa i redatelja Igora Barberića. Dramaturg mjuzikla je Igor Weidlich, a pojačanje je stiglo i s Broadwaya – glazbeni ravnatelj Seth Weinstein polirao je glasove i vokalne aranžmane.

Za spektakl je zaslužna nezavisna B Glad produkcija, koja je prodrmala regiju uspješnicom Footloose. U glavnim ulogama zasjat će već dobro poznata glumačka postava, glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić a negativca briljantni Damir Kedžo.

Ulaznice za novi termin predstave 11. travnja 2013. od 19.30 sati se mogu kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h), preporučamo što raniju kupnju ulaznica zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl. Osim 11. travnja, predtava će se moći pogledati i 24. travnja i to u dva termina, u 12h te 19.30 sati.