Na Savici od danas proširene parkirne zone

Zagrebparking od ove subote počinje kontrolirati i naplaćivati parkiranje na Savici, u dijelovima naselja gdje se do sada nije naplaćivalo.

zagrbepakinrg4

Kontrola i naplata parkiranja bit će u sljedećim ulicama: Gruška ulica, dio Lastovske ulice i Avenija Marina Držića (od Slavonske avenije do ulice Prisavlje – zapadna strana). Povlaštene parkirališne karte imati će mogućnost kupiti i korisnici iz Trnjanske Savice. Nova javna parkirališta organizirana su u II. zonu (žuta).

Pravilnikom o izmjeni i dopuni Pravilnika o korištenju javnih garaža i javnih parkirališta od 8. kolovoza 2014. godine Ulica Ljerke Šram, Ulica Zinke Kunc, Miljackina ulica, Tržnica Savica i dio Lastovske ulice, koje su do sada bile dio III. zone (zelena), postaju dio II. parkirališne zone (žuta).

U II. zoni (žuta) kontrola i naplata parkiranja obavlja se radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 7 do 15 sati. Korisnici koji zadovoljavaju propisane uvjete, povlaštene parkirališne karte mogu kupiti na blagajnama podružnice Zagrebparking: u Šubićevoj ulici 40/III i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41.

Cijene parkirališnih karata kao i ostale uvjete parkiranja građani mogu potražiti na internet stranici podružnice www.zagrebparking.hr ili na info telefon 01 4501 770, priopćeno je iz Zagrebparkinga.