Meritas i Jelena Radan za Valentinovo u Zagrebu, u intimnoj atmosferi kluba Sax!

Meritas i Jelena Radan za Valentinovo u Zagrebu, u intimnoj atmosferi kluba Sax!

Valentinovo u Saxu uz Meri, Anitu i Jelenu u specijalnom glazbenom konceptu – zvuči odlično!

Glazbeni program “When Tomorrow Comes” proizašao je iz glazbene suradnje Meri Jaman i Anite Valo (Meritas) te Jelene Radan, započete prije nekoliko godina.

Meritas već više od dvadeset godina pokazuju i dokazuju svoju iznimnu autorsku i izvođačku vrijednost na ovim prostorima, priznatu od strane kritike, a prepoznatu od strane publike. Njihov zvuk pripada svjetskom zvuku, a njihova profinjena izražajnost na suptilan način ostaje pamtljiva i posebna.

Jelena Radan se svojom interpretacijom i pojavnošću potvrđuje kroz svoje različite, a opet bliske glazbene kolosijeke, te svojim načinom i emotivnim pristupom opstaje na glazbenoj sceni, pomno birajući suradnike s kojima radi.

Njihov zajednički, a opet krajnje individualno obojen senzibilitet i karakter poklopio se upravo na ovom osmišljenom glazbenom konceptu „When Tomorrow Comes“
Tri različite osobnosti, vrhunski prateći bend, intimna atmosfera kluba Sax i Dan zaljubljenih učinit će četvrtak, 14. veljače nezaboravnim.

“When Tomorrow comes” je koncert na kojem ova tri osebujna vokala interpretiraju stavove, misli, melodije i ugođaje nekih od najvećih autora u glazbi uopće.

Neke od izabranih autorica i glazbenika su i Sheryl Crow, Alanis Morissette, k.d. lang, Annie Lennox, Amanda Marshall, Cindy Lauper, KT Tunstall, Feist, The Pretenders, Duran Duran, Depeche Mode…

Izbor pjesama nadopunjuju i svojim autorskim pjesmama, kojima zaokružuju svoj pristup glazbi koju stvaraju i interpretiraju.

Uz vrsne glazbenike, Ivana Božanića na bas gitari, Zdeslava Klarića na klavijaturama i Gorana Plejića na bubnju, kao i kroz spoj vokala i osobnosti Anite, Meri i Jelene, stvara se intiman i uzbudljiv ugođaj, savršen za Dan zaljubljenih.