Marko Kutlić nastupa u klubu Sax! Jedan od najprepoznatljivijih mladih vokala, iza sebe ima niz hitova

Foto: Matej Grgić

Marko Kutlić za nekoliko dana nastupa u klubu Sax! Ulaznice za njegov koncert 12. svibnja možete nabaviti u sustavu Entrio, a Marko je najavio svojoj vjernoj publici da će izvesti brojne hitove iz svoje bogate karijere.

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji iza sebe već ima niz hitova, a svakom novom pjesmom Marko dopire do sve šireg kruga publike. “Budi moja noć”, “Poleti ptico”, “Uz nju” te pjesma “Budiš me”, s kojom se predstavio na Splitskom festivalu prošle godine, samo su neki od hitova koje će predstaviti publici u klubu Sax!

Marko Kutlić – Zar svejedno je

Marko iza sebe ima nekoliko važnih priznanja, među kojima je nagrada Cesarica za Hit kolovoza prošle godine te pobjeda na 67. Zagrebačkom festivalu.

Njegova pjesma “Zar svejedno je” već je tjednima visoko na domaćim top listama, a radi se o singlu na kojem je surađivao s autorskim timom Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem.

“Drago mi je da sam se na novoj pjesmi ponovno sastao s Igorom i Markom s kojima sam radio na prvom albumu ‘U kapi tvoje ljubavi’. Napisali su odličnu pjesmu, svidjela mi se na prvu i odmah sam se pronašao u njoj. Sretan sam da nakon dugo vremena ponovno surađujemo”, istaknuo je Kutlić.

Za singl je objavljen i spot za koji režiju, montažu i ideju potpisuje također Igor Ivanović.

Ulaznice za koncert Marka Kutlića u klubu Sax! možete nabaviti u sustavu Entrio.