“Tamo gdje ljubav počinje”: Crvena jabuka na Valentinovo u Areni Zagreb!

Foto: Screenshot Youtube

Crvena jabukaje objavila datum velikog koncerta u zagrebačkoj Areni. Na samo Valentinovo, u utorak 14. veljače 2023. godine, Crvena jabuka priprema pravi koncertni spektakl kojim će razveseliti svoju brojnu publiku, ali i mnoge zaljubljene parove.

“Tamo gdje ljubav počinje” službeni je naziv njihovog koncerta za koji se karte mogu kupiti već danas preko sustava Entrio.

Više od trideset i pet godina glazbene karijere, na stotine hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku. Njihov zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak s društvom uz more i gitarom u ruci živjeli neke bezbrižne dane. Crvena jabuka prvi puta će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku, uživo, izvesti najljepše ljubavne pjesme, a publika i struka slažu se u jednom – bilo je i vrijeme da se to dogodi!

Do dana kada ćemo svi u isti glas pjevati – “Ima nešto od srca do srca”, “Tvoga srca vrata”, “Bježi kišo s prozora”, “Zovu nas ulice”, “Ima nešto od srca do srca”, “Minka”, “Dolly Bell” i mnoge druge, dijeli nas još točno tri mjeseca.

Vijest o prvom koncertu u Areni Zagreb, jednog od najboljih i najpopularnijih bendova u regiji, stiže nakon najave njihovog novog studijskog albuma “Neka nova jutra” koji će se naći na tržište s prvim danima prosinca, a sve pjesme s albuma bit će dostupne na digitlanim platformama 23.11. 2022.