ČAROBNA VEČER EMOCIJA I GLAZBE: Koncert Jelene Radan na otvarenju ovogodišnjih Kantuna

Foto: Press

Koncert Jelene Radan koji će se održati u četvrtak 22. lipnja veliki je uvod u ovogodišnje Kantune, tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju koja će se od 22. do 27. lipnja održati na više lokacija grada Raba.

Ulaz na koncert, kao i na sve programe manifestacije je slobodan! Čarobna večer emocija i glazbe očekuje nas u četvrtak, 22. lipnja u Parku Dorka na Rabu s početkom u 21:00 sati.

Foto: Press

Mnogi će se sigurno sjetiti fantastične koncertne večeri koju su Jelena, Meri i Anita (Meritas) s programom Tri priče prošle godine priredile na lokalitetu Svetog Ivana na Rabu. Mnogi u sjećanju još uvijek nose i jedinstveni projekt Mozart u vrtu s orkestrom i opernim pjevačima još za prvih Kantuna, kao i Večer šansone uz izvedbi Radovana Prstačića i sastava vrhunskih glazbenika.

Ovog lipnja nastavljamo niz u četvrtak 22. lipnja – Ne propustite koncert “Jelena Radan & Fado”!

Pjesme koje pričaju neprolazne priče o ljubavi, čežnji, strasti i životu snažno su označile karijeru ove naše vrsne glazbenice, još od znamenitog koncerta na splitskom Peristilu, preko kazališta u Zadru, Rovinju, sve do Tvornice u Zagrebu.

Koncert na Rabu nova je prilika da ih ponovno doživimo u Jeleninim jedinstvenim interpretacijama u kojima će je pratiti njezin stalni suradnik, ugledni portugalski gitarist Pedro Abreu. Ovim iznimnim koncertom organizatori žele svim Rabljanima i njihovim gostima darovati nezaboravne trenutke i doživljaje na jedinstvenim lokalitetima povijesne jezgre grada Raba.

Jelenini glazbeni nastupi uvijek su “koncerti za dušu”, a koncert na Rabu bit će po svemu “posebna glazbena večer” i prava “čarolija emocija i glazbe”!

Ulaz na koncert je slobodan – stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!