Medo Medveščak brine o sigurnosti malih školaraca

Na početku nove školske godine i nove sezone Kontinentalne hokejske lige, u pohodu na nove uspjehe mali školarci i hokejaši zagrebačkog Medveščaka pomažu jedni drugima.

medo_medvescak

Kako bi Medvjedi u svojem natjecanju postigli što bolji rezultat školarci dolaze na utakmice i bodre ih, a Medvjedi im zahvaljuju tako što je njihova poznata i iznimno popularna maskota Medo Medveščak u sklopu kampanje #togetherweare, posjetila osnovne škole, družila se s djecom, te im pomagala pri prelasku ulica i upozoravala na važnost opreza u prometu, objavio je KHL Medveščak.

Tako je Medo Medveščak proteklih dana posjetio učenike zagrebačkih osnovnih škola Julije Klovića, Matije Gupca, Frana Galovića, Ivana Gundulića i Petra Zrinskog, a svojim najvjernijim obožavateljima Medo je poklanjao Medveščakove balone dijelio autograme te se fotografirao za trajnu uspomenu sa svojim malim navijačima.

”Ljubav između klupske maskote i djece na našim utakmicama je odavno poznata i sa svakom sezonom sve snažnija, stoga smo odlučili tu ljubav pretočiti i u ovu važnu i korisnu društveno-odgovornu, edukativnu priču u kojoj školarcima skrećemo pozornost na sigurno prelaženje ulice na putu u i iz škole. Raduje nas da su djeca odlično reagirala jer je učenje kroz zabavu i užitak najučinkovitije i drago nam je da smo dodatno naglasili važnost oprema i sigurnosti djece na početku nove školske godine”, izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka.

Na kraju druženja Medo Medveščak je pozvao školarce da druženje i zabavu nastave u Ledenoj dvorani Doma sportova na utakmicama Medveščaka, od kojih je prva već ovu nedjelju, 14. 09., u 17:45 sati protiv ruske momčadi Sjeverstalja iz Čerepovca kada Medvjedi ostvaraju svoju domaću sezonu hokejskih utakmica.