KREĆE BORBA ZA OSTANAK: U nedjelju će jedan par napustiti Ples sa zvijezdama

Foto: Nova TV

Nakon što su kandidati showa ‘Ples sa zvijezdama’ probili led i otplesali svoj prvi ples, trinaest parova predano vježba i priprema se za svoj drugi nastup. Da posjeduju plesni talent, već su pokazali, a tko će se sve od njih istaknuti – tek ćemo doznati.

No, već u nedjelju kreće i borba za ostanak u showu, a jedan plesni par napušta daljnje natjecanje.

U drugoj epizodi tematskog naziva Nezaboravna godina, zvijezde će ogoliti svoju dušu i plesom dočarati najvažniju godinu svojega života. Što je za njih osobno najvažniji događaj života, kroz kakve emocije su tada prolazili, čemu su se nadali, što su sanjali te kakav je trag taj događaj ostavio na njima prikazat će kroz nekoliko plesnih stilova – paso doble, cha cha, salsu, jive, slowfox, rumbu i tango. Tko će od parova zaplesati koji ples, gledatelji će doznati tek u live emisiji.

Članovi žirija imat će mogućnost od eliminacija spasiti jedan od tri plesna para s najnižim ukupnim kombiniranim bodovima. Preostala dva plesna para ulaze u finalno glasovanje gledatelja koji će svojim glasovima i glasanjem za jednog od dva plesna para odlučiti o nastavku njihovog natjecanja. Tko će osvojiti najveći broj bodova od žirija i za koga će publika glasovati najviše, presudit će o ukupnom rezultatu te finalnom poretku parova.

Gledatelji ispred malih ekrana imat će priliku glasovati putem telefona, mobitela ili DNEVNIK.hr aplikacije, od trenutka kada voditelji najave početak glasovanja i da su telefonske linije otvorene u prijenosu uživo. Onaj par koji u finalnom glasovanju dobije najmanji broj glasova, napustit će emisiju i natjecanje.

Novu epizodu hit showa ‘Ples sa zvijezdama’ ne propustite u nedjelju na Novoj TV, a sve zanimljivosti o showu, natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa.