Počinju individualne igre u Survivoru, evo za što se bore plavi i crveni tim

Foto: Nova TV

Vrijeme je za prvu individualnu igru u ovoj sezoni Survivora. Na izazovnom poligonu gdje će se natjecatelji prvo morati vrtjeti oko svoje osi, a zatim se kretati kroz poligon noseći stalak s lopticom, prvi će put članovi istog plemena igrati jedni protiv drugih.

Plavi kako bi osvojili nagradu – odlazak na večeru, a crveni se bore i za nagradu i za osvajanje ogrlice osobnog imuniteta.

Njihov zadatak bit će prenijeti lopticu do kraja poligona, skinuti ključ i otvoriti škrinju u kojoj ih čekaju čunj i dvije lopte. Završni zadatak je srušiti čunjeve s lopticama. Svaki natjecatelj imat će tri života, a pobijedit će onaj kojemu na kraju ostane najviše života.

Mario će crveni tim upitati raste li napetost među članovima crvenog tima dok se pripremaju za plemensko vijeće i duel u kojem će se odlučiti tko će postati peti član porote.

“Kod nas nema tenzija. Već smo napravili klanove unutar plemena i znamo tko će biti sljedeći nominirani. Ovisi o tome tko osvoji ogrlicu, znamo tko odlazi u duel”, otkrit će Anđela.

Katarina će dodati da će, ako ona osvoji ogrlicu, pleme izglasati jednog, a ona drugog muškog člana tima.