UHIĆEN 33-GODINJAK: Nosio više od pola kilograma amfetamina i ekstazija, u stanu pronađeno još 180 grama

Foto: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

“Naime, sumnja se da je osumnjičeni suprotno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetaminam, tableta MDMA i marihuane, a koju je potom skrivao, vagao, prpakiravao te miješao s punilima u stanu na području Samobora u cilju daljnje preprodaje”, priopćila je PU zagrebačka.

Policijska sumnja počela se potvrđivati prije pad dana kad je osumnjičeni prilikom obavljanja službene radnje, policijskim službenicima dragovoljno izručio ukupno 541,25 grama amfetamina i 27 tableta MDMA koje je nosio sa sobom.

Pretragom stana u Samoboru sumnja je u konačnici potvrđena kada je pronađeno 6,55 grama amfetamina, 174 grama marihuane sve pakirano u više paketića, 245 grama punila i vaga s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.