HRT najavio premijerno emitiranje spota za pjesmu “Mama ŠČ”

Foto: Renato Branđolica / HRT

Videospot za pjesmu “Mama ŠČ” s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu premijerno će biti emitiran u HTV-ovom središnjem Dnevniku, u nedjelju 12. ožujka.

Pripreme za nastup u Liverpoolu u punom su jeku, a pjesma ‘Mama ŠČ’ dobila je i pripadajuće video izdanje, iza kojeg stoji poznati hrvatski redatelj Radislav Jovanov Gonzo, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

“Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga”, izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice. Zoran Prodanović Prlja o spotu kaže: “Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak.”

Let 3 i njihova ‘Mama ŠČ’ zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu gdje i dalje čvrsto drže drugu poziciju. Let 3 je preuzeo i radijski eter, a na nacionalnoj HR Top 40 listi već su 4 tjedna na broju #1, dok ih se uvjerljivo sluša i na svim streaming platformama gdje su zauzeli visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku.