U petak zadnja epizoda showa “Tko to tamo pjeva?”, u goste panelistima stiže popularni pjevač

Foto: Nova TV

Uzbudljiv show “Tko to tamo pjeva?” osvojio je srca publike, a ovoga petka na rasporedu Nove TV je i posljednja epizoda.

U goste panelistima stiže popularni pjevač Giuliano, koji se, kako kaže, jako dobro zabavio na snimanju.

“Bilo mi je super, zaista jedno zabavno iskustvo. Otkrio sam da nije nimalo jednostavno prepoznati tko zaista dobro pjeva, a tko ne. Baš sam se dobro zabavio zahvaljujući odličnoj ekipi, kao i natjecatelju i sjajnim tajnim glasovima”, kazao je Giuliano.

Posljednji natjecatelj koji će pokušati osvojiti maksimalan iznos od 5.000 eura je Luka Končarević, 36-godišnji viceprvak Hrvatske u disciplini moto ubrzanja. Luku je zaintrigirala prva epizoda showa, pa se odmah nakon druge odlučio prijaviti za sudjelovanje.

“Mislim da je dobra zabava i dobra atmosfera”, ističe Luka, koji je odlučan u namjeri da ide do kraja: “Idem do kraja, jer dolazim bez ičega!”

Luka je voditelj prodaje u autosalonu, pa smatra da jako dobro zna procijeniti ljude. Hoće li mu to poći za rukom i u showu, ostaje za vidjeti. Pred njega će stati devet tajnih glasova: dizajner vjenčanica, voćar, trubačica, glazbena pedagoginja, kumica, povjesničarka umjetnosti, marketinški stručnjak, učiteljica i ronilac, a tko je od njih dobar pjevač, a tko samo glumi – tek ćemo doznati.