JESTE LI IH VIDJELI? Zagrebačka policija traži ove osobe zbog dvaju kaznenih djela

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je fotografije dviju osoba koje se dovode u vezu s počinjenjem dvaju kaznenih djela te moli građane za pomoć u njihovoj identifikaciji.

“U petak 18. kolovoza 2023. na relaciji od Radničke ceste do Heinzelove ulice nepoznati je počinitelj počinio kaznena djela ‘krađa’ i ‘računalna prijevara’. Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Foto: PU zagrebačka

Ženska osoba bila je odjevena u bijelu majicu, bijelu dužu košulju, crne kratke hlače, na glavi je nosila crni šešir te je bila obuvena u crne tenisice.

Foto: PU zagrebačka

Druga nepoznata osoba bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava, bijele kratke hlače, na glavi je nosila bijeli šešir sa smeđom špagom, bila je obuvena u crne tenisice te je nosila crnu torbicu preko ramena.

“Ako građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na broj telefona 01 2302 122”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.