Zagrebačka policija traži ove mladiće, ako imate korisne informacije nazovite 192!

Foto: PU zagrebačka

U nedjelju 19. svibnja 2024. godine u Zagrebu, u Draškovićevoj ulici, nepoznati su počinitelji počinili kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda”, a zagrebačka policija danas je objavila fotografije osoba “za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelom”.

Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke svijetlije kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i tamne tenisice, a na desnoj podlaktici ima tetovažu.

Drugi muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke tamne kose, odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i crne tenisice.

Treći muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u sivu majicu kratkih rukava, tamne hlače i bijelo-plave tenisice.

Četvrti muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnosive traperice i crne tenisice.

“Ako građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192”, stoji u priopćenju.

Djevojci ponudio prijevoz pa je zatočio u kuću! Uhićen je zbog protupravnog oduzimanja slobode