Treća sezona akcijske serije “Naša djevojka” uskoro na HTV-u

Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u ponedjeljak 22. siječnja na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 21:15 sati prikazuje prvu epizodu treće sezone akcijske serije “Naša djevojka”.

I u trećoj sezoni serija prati uzbudljive pustolovine borbene bolničarke u britanskoj vojsci i njezinih suboraca iz desetine dok se bore za preživljavanje na najopasnijim misijama života. U desetini se rađaju prijateljstva, vojnici se suočavaju s osobnim demonima, a međuljudski se odnosi dovode do krajnjih granica dok se postrojba hvata ukoštac s izazovima diljem svijeta.

Sezona se sastoji od četiri cjeline, a svaka se zove po državi u kojoj je baza smještena. Ova napeta akcijska drama opisuje dobre i loše strane vojničkog života u kojem se junaštvo i mukotrpan rad isprepleću sa stalnom prijetnjom.

U prvoj epizodi Druga desetina odlazi u humanitarnu misiju u Nepal nakon razornog potresa, a pridošlica u desetini dovodi Georgieno strpljenje na kušnju.U seriji autora Tonyja Groundsa glume Michelle Keegan, Luke Pasqualino, Ben Aldridge, Shalom Brune-Franklin, Harki Bhambra i drugi.