Jedan izazvao nesreću pa pobjegao, drugi vozio bez vozačke, prekršajni sud ih dobro opalio po džepu

Ilustracija | Foto: ZG express

U protekla dva dana prekršajni sud izrekao je dvije visoke novčane kazne za prometne prekršaje. Ukupni iznos je čak 33 tisuće kuna!

U srijedu, 2. rujna oko 16.40 sati, na raskrižju Ljubijske ulice i Avenije Dubrava dogodila se prometna nesreća osobnih vozila u kojoj je nastala materijalna šteta. Nakon izazivanja prometne nesreće počinitelj se udaljio s mjesta događaja te su ga policijski službenici operativnim radom ubrzo pronašli te je utvrđeno da je riječ o 36-godišnjaku, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 20.800 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilom u trajanju od šest mjeseci.

Jučer, 4. rujna oko 9 sati, tijekom redovne kontrole prometa policijski su službenici na Branimirovoj ulici zaustavili 33-godišnjeg vozača osobnog automobila za kojeg je utvrđeno da ja vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita te da je prošao kroz crveno svjetlo.

Na općinskom prekršajnom sudu je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 13.000 kuna.