Ivica Kostelić, Sandra Perković, Lovro Šprem i Milan Bandić pozivaju na Bundekfest 2014.

Ivica Kostelić, Sandra Perković, Lovro Šprem i domaćin gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić pozivaju na nezaboravno jedanaestodnevno druženje na jezeru Bundek. Grad Zagreb najavljuje najveće i najljepše izdanje regionalnog festivala Bundekfest 2014. u terminu od 25. rujna do 05. listopada!

bundekfest_pozivnica

“Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi gosti grada Zagreba, ove smo jeseni u društvu Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Pozivam Vas sve na Bundek od 25. rujna do 05. listopada na još jedno nezaboravno druženje!“ – izjavio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Zagrebački Bundekfest ove će jeseni biti u društvu partnerskih gradova Budimpešte, Beča, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje, a poziv na zajedničko druženje uputio je i najuspješniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić.

“Bundekfest je fenomenalan projekt, a samo jezero jedno je od najljepših rekreativnih oaza. Posebno je mjesto i vrlo kvalitetan park!” – izjavio je Ivica Kostelić i dodao: “Osobno bih došao poslušati Olivera i Hladno Pivo!”

Svjetska prvakinja u bacanju diska, atletičarka Sandra Perković oduševljena je što Zagreb svojim građanima ali i svim posjetiteljima može ponuditi ovakav festival i osvježiti zagrebačku jesen.
“Kad sam išla u srednju školu često smo dolazili na Bundek. Ovo je jedno od najljepših mjesta u Zagrebu i svakako zaslužuje manifestaciju poput Bundekfesta!” – izjavila je hrvatska atletičarka Sandra Perković.

Hrvatski rukometni reprezentativac Lovro Šprem na Bundekfest obavezno dolazi u društvu prijatelja, a posebno se veseli koncertu Hladnog piva i Dine Merlina.

“Bundek za mene predstavlja mjesto odmora, zabave i zdravog života, a vjerujem kako će upravo Bundekfest ove godine to i predstavljati. Ako ću biti u mogućnosti, htio bi doći svaki dan, a definitivno ću poslušati koncerte Dine Merlina, Hladnog Piva i klape Cambi”– izjavio je hrvatski rukometni reprezentativac Lovro Šprem.

Nastup na ovogodišnjem Bundekfestu potvrdili su Hladno Pivo, Dino Merlin, Colonia i brojni drugi.

Pogleajte video najavu i poziv gradonačelnika i naših sportaša: