Massimo i klapa Cambi oduševili publiku na Bundeku

Završio je prvi vikend najveće regionalne jesenske manifestacije Bundekfest 2014.! Međunarodni festival balona, gradovi Rim i Budimpešta, veličanstveni koncerti sjajnih glazbenika te brojni zabavni sadržaji privukli su tisuće posjetitelja na najljepše zagrebačko jezero.

massimo_630

Massimo i klapa Cambi sinoć su pred prepunom koncertnom arenom izveli neke od najljepših ljubavnih pjesma te na najbolji način ispratili prvi vikend zagrebačkog festivala. Ljubitelji dalmatinskog zvuka uživali su u sjajnoj vokalnoj izvedbi pjesama poput Ne more mi bit, Cesarica i Moje izgubljeno blago, dok je Massimo svoje fanove raspjevao pjesmama poput Sjaj u travi, Suze nam stale na put i Stranac u noći.

Bundekfest 2014. u narednim danima najavljuje brojne novitete i zanimljivosti, odlične koncerte i zabavu za najmlađe. Satiričko kazalište Kerempuh danas na Bundekfest dovodi hit predstavu Spektakluk! U izvedbi i režiji najpoznatijeg hrvatskog glumačkog dvojca Tarika Filipovića i Renea Bitorajca, moći ćete uživati u dijelovima kazališne predstave koja je osvojila kritičare i publiku. Predstava je na rasporedu u 19.30 sati na maloj pozornici Bundekfesta te je besplatna za sve zainteresirane posjetitelje.

Međunarodni festival balona napustio je jezero Bundek ali zbog velikog interesa građana veliki zagrebački balon još će neko vrijeme krasiti festivalski prostor. Organizator Igor Mikloušić najavio je i dalje mogućnost besplatih letova za posjetitelje ali samo ukoliko to vrijeme bude dopuštalo.

Prvog vikenda na Bundekfestu mogli smo vidjeti i brojna poznata lica poput manekenke i TV voditeljice Tine Katanić, rukometaša Lovre Šprema, Filipa Ivića i Tea Čorića, producentice Lane Pavić sa dečkom Markom Kožulom, TV voditeljice Ane Radišić, bivše odbojkašice i dizajnerice modnog branda 82score88 Vesne Jelić te brojne druge.

KLAPA_CAMBI_03

Sve ljubitelje hrvatskog tradicionalnog zvuka u srijedu 01. listopada očekuje posebna poslastica. Klapa Maslina, klapa Šufit, Najbolji hrvatski tamburaši te Slavonia Band čekaju Vas na velikoj pozornici, a grad Zagreb odlučio je ovaj spektakl pokloniti svim posjetiteljima pa će tako koncerta arena u srijedu biti otvorena i besplatna za sve poklonike dobre hrvatske glazbe. Koncerti su na rasporedu od 21 sat.

Koncertna arena večeras i sutra ugostit će cover band Show Time. Domaći, regionalni i svjetski hitovi na reperoaru su ovih sjajnih glazbenika i odlična pozivnica za dobar provod u Zagrebu. Ulaz u koncertnu arenu besplatan je za sve posjetitelje.