Bezvremenski hitovi “Samo sklopi okice”, “Oka tvoja dva”, “Volim te još”… u subotu u Tvornici kulture

Grupa Valentino
Foto: Press

Bezvremenski hitovi “Samo sklopi okice”, “Oka tvoja dva”, “Volim te još”, legendarne grupe Valentino u subotu, 20. travnja, ponovno će zaoriti Tvornicom kulture, a tvorac ovih hitova, Zijo Rizvanbegović otkrio je koja je tajna dugovječnosti njegovih pjesama, te najavio i novi album.

“Svaka moja pjesma ima svoju priču, inspiriranu nekim momentom, osobom ili emocijom. Patnja i ljubav su često bili izvori inspiracije, ali uvijek sam se trudio biti autentičan i svoj. Nakon dugog razdoblja, napokon ćemo izdati album sa 12 novih pjesama. Pozivam sve koji vole stari Valentino zvuk da budu još malo strpljivi i da daju priliku novim pjesmama”, rekao je Zijo Rizvanbegović, publici poznatiji kao Zijo Valentino.

Nakon više od dva milijuna prodanih nosača zvuka i nizanja uspješnih turneja, Valentino je nedavno proslavio četiri desetljeća glazbenog stvaralaštva s veličanstvenom obljetničkom turnejom “40+” koja započela upravo koncertom u Zagrebu 2022., a nastavila se koncertima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kanadi te Australiji.

Zanimljiva je činjenica da je među publikom na koncertima sve više pripadnika mađih generacija.