Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu i Splitu

Foto: Arhiva MORH/ HVU

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu 11. veljače 2023., od 10 do 13 sati u vojarni “Petar Zrinski” u Zagrebu te od 10 do 14 sati u vojarni “Admiral flote Sveto Letica – Barba” u Splitu.

Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati informacije o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot, uvjetima i načinu upisa na studij, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci te provjerama za upis.

Predviđen je obilazak objekata u vojarnama u Zagrebu i Splitu te razgled vojne opreme i naoružanja, a na svakoj radnoj točci posjetitelji će imati priliku razgovarati s kadetima i djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta kako bi dobili relevantne informacije.

Napomena za prijave za Zagreb

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 10. veljače 2023. do 10:00 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta.

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Ulaz u vojarnu bit će moguć kroz kolni ulaz (ulica Črnomerec). Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu u Ilici najkasnije do 09:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Napomena za prijave za Split

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 10. veljače 2023. do 10:00 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Obrazac za prijavu “Dan otvorenih vrata HVU Dr. Franjo Tuđman”,

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu “Admiral flote Sveto Letica – Barba” u Lori najkasnije do 09:45 sati te sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom osigurano je parkiralište.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na br. telefona: 01 3786 666.