Colonia oduševila, Indira s publikom na Bundeku proslavila 40. rođendan

colonia-1-630

Pred prepunim Bundekfestom Indira Vladić proslavila je 40. rodjendan. Colonia je sinoć imala koncert na Bundekfestu, a točno u ponoć na pozornicu je istrčao voditelj Dalibor Petko. Na Irino iznenađenje Petko je pozvao cijeli Bundekfest da joj uglas otpjevaju ‘sretan rodjendan’.

“Vi niste normalni. Volim vas najviše na svijetu!”, rekla je raznježena pjevačica dok je publika vikala ‘Ira mi te volimo’. Posebno ju je nasmijalo što je na video zidu pisalo

‘Sretan 18. rodjendan’, baš kao i na torti koja joj je stigla na pozornicu.

Colonia je sinoć s publikom u glas otpjevala sve svoje najveće hitove, od ‘Oduzimaš mi dah’, ‘Ti da bu di bu da’, ‘Tako ti je mali moj’ do ‘Hladne sobe’.

Prije Colonie, publika je uživala u koncertu klape Cambi. Velikim gromoglasnim plijeskom uz prve taktove velikog hita ‘Kriva karta’ publika je sinoć na prepunom Bundekfestu dočekala klapu Cambi.

“Dobra večer Zagrebe, samo zbog Vas večeras smo ovdje na Bundekfestu. Pred nama je jedna lijepa večer u kojoj ćemo svi uživati i nadamo se opravdati Vaša očekivanja. ” ovim riječima članovi klape Cambi pozdravili su mnogobrojnu publiku.

U prohladnoj zagrebačkoj večeri klapska pjesma ugrijala je sve prisutne, a morski ugođaj koji je klapa prenijela kroz pjesme vladao je Bundekom!
Koncertni spektakl nastavio se hitovima ‘Kada jednom ovom zafalin se tilu’, ‘Lipoto moja’, ‘Popucale rebatine’, ‘Nisan ti do kolina’.

Nebo nad Bundekom bilo je prekriveno oblacima uz obrise mjesečine, kiše nije bilo, ali je publika sa velikim ovacijama pozdravila veliki hit ‘Kiša (Triban te)’ nakon kojeg se nastavila klapska čarolija.

Dalmatinski štih osjetio se među zagrebačkom publikom, koji je posebno dolazio do izražaja u izvedbi pjesme ‘Od zipke do križa’.

Puna dva sata na Bundekfestu pjevalo se i uživalo u klaspkim pjesmama, a klapa Cambi opravdala je status jedne od najboljih klapa čije su pjesme pri samome vrhu domaće glazbene scene.

Osim klape Cambi i Colonie, publika je sinoć uživala u nastupima Danijela Jurića sa bendom, te Roberta Čoline.

colonia-2-630