BOLT RIKŠA: Zagreb je prvi grad u Europi u kojem je Bolt uveo ovu uslugu

BOLT RIKŠA: Zagreb je prvi grad u Europi u kojem je Bolt uveo ovu uslugu
Foto: Bolt

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, uvela je novu uslugu koja će sigurno privući veliki interes Zagrepčana i turista tijekom ovogodišnjeg Adventa – Bolt Rikša.

Zagreb je prvi grad u Europi u kojem će korisnici aplikacije moći isprobati potpuno novu dimenziju Bolt vožnji.

Bolt je platforma putem koje se diljem svijeta svaki mjesec obavi milijune vožnji, a sada će neke od njih biti obavljene i na 3 kotača. Tvrtka uvijek stavlja naglasak na rješavanje problema zagađenja, prijevoza i gradskih gužvi, a uz to ovaj put je naglasak na novom iskustvu, dobroj zabavi i potpuno drugačijem doživljaju zagrebačkog Adventa uz Bolt.

Zahvaljujući Bolt Rikši ove godine građani i turisti mogu u kratko vremenu obići najatraktivnije lokacije Adventa bez trošenja vremena na probijanje kroz gužvu i hodanja po niskim temperaturama. Svaka rikša opremljena je mekanim dekama koje će osigurati toplinu i udobnost korisnika tijekom razgledavanja grada.

Bolt Rikša dostupna je u centru Zagreba u razdoblju od 14 do 23 sata tijekom trajanja Adventa odnosno do 1.1.2020. Svi postojeći i novi korisnici svoju rikšu mogu naručiti putem Bolt aplikacije. Cijena vožnje po minuti iznosi 4 kune, a kilometraža se ne naplaćuje.