VIDEO: Pogled iz zraka, najbolji način za turističku promociju

Znamo da slika govori više od tisuću riječi, a kvalitetan promo video govori više od tisuću slika. Zato, ako želite prenijeti ambijent i atmosferu vaše destinacije, hotela, vile s apartmanima, kampa, prirodnih ljepota u okruženju ili užitka plovidbe na vašem brodu, video je najbolji način da to učinite.

zagreb-iz-zraka

Unimedia, producentska kuća iz Zagreba s velikim iskustvom u video produkciji, osmislila je i ponudila novi proizvod na tržištu. Promo video u dužini do dvije i pol minute primjeren je za emitiranje na internetu, ali isto tako i na turističkim sajmovima ili TV postajama.

Unimedia je producirala više od 60 dokumentarnih, promotivnih i image filmova te veliki broj TV reklama za domaće i strane klijente, a osobito su ponosni na serijal od 12 dokumentarno-promotivnih filmova ‘Ljepote Hrvatske’ kroz koje su prikazali naše nacionalne parkove i parkove prirode.

Ovaj serijal je sinkroniziran na četiri svjetska jezika s izvornim govornicima i emitiran diljem svijeta, a objavljen je i na DVD-u koji su turisti mogli kupiti kao suvenir. Osim ovog serijala, producirali su i filmove o Dubrovniku, Požegi, Zagrebu… a u tijeku je i snimanje dokumentarno-igranog filma o Kninu.

visovac

Visoka kvaliteta slike i široki spektar boja te ambijent destinacije snima se vrhunskom tehnologijom kao što je npr: RED Scarlet – digitalna filmska kamera s kojom se snimaju kadrovi na zemlji, Quadcopter – bespilotna letjelica s instaliranom platformom za upravljanje kamerom koja daje odlične zračne snimke, ostala scenska tehnika – filmske šine, rasvjeta…

Naravno, sve se to kasnije obrađuje u postprodukciji koristeći atraktivnu montažu, kvalitetnu grafiku i najmodernije after-efekte.

dubrovnik-iz-zraka

Ukratko, zahvaljujući ponudi producentske kuće Unimedia, napokon se i u Hrvatskoj može kvalitetno i po pristupačnim cijenama snimati iz zraka: turističke destinacije, prirodne ljepote i sve što poželite.

Za detaljnije informacije obratite se na: