VIDEO: Josipa Lisac predstavila spot za novu pjesmu “A gdje si ti”

Foto: Croatia Records

Spot za pjesmu “A gdje si ti” Josipe Lisac danas je točno u podne premijerno emitiran na CMC televiziji i službenom YouTube kanalu Josipe Lisac.

Pjesma autorica Josipe Lisac (glazba) i Alke Vuice (tekst), koju je aranžmanski oblikovao Zvjezdan Ružić, pobudila je veliki interes publike koja je s nestrpljenjem čekala Josipinu novu pjesmu.

Riječkom redatelju spotova Filipu Gržinčiću ovo je prva suradnja s Josipom.
“Kad smo prvi put poslušali pjesmu odmah smo shvatili da je stvarno posebna, s dojmljivim aranžmanom, i bili smo presretni da joj možemo stvoriti vizualni doživljaj. Prvotno je spot bio zamišljen za snimanje na otvorenom, međutim vremenske neprilike su odredile sa ćemo snimati u studiju. Zamišljen je dramatično, skoro apokaliptički, kroz prisjećanje i odrastanje, borbu sa životom i simboliku sna. Drago nam je da smo se mogli družiti s Josipom cijeli dan, a čak smo je uspjeli nagovoriti da legne na pod! Hvala Eni, plesačima i svima koji su sudjelovali u stvaranju ovog spota”, objasnio je Filip. U spotu pored Josipe glume djevojčica Ena Morić i plesna skupina Transform Crew.

“Filip i Slađana su izvanredan tim. Ideja za njihov angažman došla je od moje diskografske kuće Croatia Records i jako sam zadovoljna kako je sve teklo. Oni su sjajan tim koji se u kratkom vremenu odlično snašao jer nam vremenske prilike nisu dozvoljavale snimanje vani. Moj zadak je bilo slušati njihove upute i imati povjerenja u njih. Spot mi se jako sviđa”, dodala je Josipa.

Za Josipinu frizuru i ovog puta se pobrinula njena dugogodišnja suradnica i prijateljica Mila Višnjić. Pjesma “A gdje si ti”, puštena je u eter prije desetak dana, a oduševljena publika ostavljala je na društvenim mrežama Josipi čestitke i pozitivne komentare. Nakon drugog koncerta u dupkom ispunjenom Lisinskom, Josipa će ponovo zapjevati u Zaprešiću 1. srpnja.