Josipa Lisac objavila emotivnu video poruku uoči dvostrukog slavlja Tonyja Cetinskog

Foto: Matea Smolčić Senčar

Tony Cetinski, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, posljednjih dana u završnim je pripremama za svoj veliki slavljenički koncert koji nas očekuje na njegov rođendan, upravo 31. svibnja u Areni Zagreb.

Ova nezaboravna večer donosi dvostruko slavlje – proslavu Tonyjevog 55. rođendana i obilježavanje 35 godina njegove izvanredne karijere.

Među brojnim čestitkama vjernih obožavatelja, poruke podrške našem su glazbeniku stigle i od kolega s glazbene scene te dugogodišnjih suradnika, a upravo se istaknula jedna posebna, od umjetničke dive Josipe Lisac.

Josipa Lisac u emotivnoj video poruci nije krila oduševljenje Tonyjevim nadolazećim dvostrukim slavljem i njegovoj uspješnosti u dugogodišnjoj karijeri te je istaknula: “Divno je što mogu, s tisućama vjernih poštovalaca, podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od njih tisuću kojima si oduvijek bio najbolji. 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si. To se permanentno gradi, uz strast i ogroman trud. Sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti mnoga srca. Iskrene čestitke i sretan ti rođendan, dragi Toni.”

Koliko su ovi dani za Tonyja posebni, govori i činjenica da se upravo ovih dana ususret koncertu snima i dokumentarni film koji će biti dostupan na Netflixu.