PJESMA IDEALNA ZA DUET: Sandi Cenov i Maja Šuput u opasnoj kombinaciji predstavljaju ljetni hit [VIDEO]

Sandi Cenov i Maja Šuput
Foto: Screenshot

Zarazan ritam, melodija i tekst koji osvajaju već na prvo slušanje, energija i spoj Maje i Sandia, strast, drama i scene koje će nasmijati zasigurno će vrlo brzo osvojiti srca publike, radijski i televizijski eter.

Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni hitmejkeri Neno Ninčević autor teksta i Miro Buljan koji potpisuje glazbu i  aranžman.

Sandi x Maja – Opasna kombinacija:

Spot prati nevjerojatno putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti.  

Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu naglašavajući bezvremenost i intezitet njihove ljubavi.

“Kada sam prvi put čuo pjesmu ‘Opasna kombincija’ dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam”, rekao je Sandi.

“Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevati ću je sam. Hvala Bogu Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju”, dodao je.

Strast i dramu ovog zabranjenog odnosa, putujući kroz vrijeme pretočio je u zanimljivu i komičnu video priču poznati bosansko hercegovački režiser glazbenih spotova Haris Dubica koji kaže za samo snimanje i scenarij spota kako su vizualizirali rečenicu “Sve prolazi osim opasne kombinacije”,  putujući u jednom danu kroz vrijeme.

Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Majom i Sandiem jer su se snašli u svakoj epohi i pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac, a koji im je pomogao kako se najbolje snaći u scenama.

“Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju”, rekao je.