Uskoro počinje Zagreb Burger Festival, ove godine na novoj lokaciji

Otvoren je Zagreb Burger Festival, mirisna zelena oaza na Strossmayerovom trgu
Foto: Sandro Sklepić

Još nas samo tjedan dana dijeli od gurmanskog mirisno okusnog doživljaja. Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna, Zagreb Burger Festival.

Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

Otvoren je Zagreb Burger Festival, mirisna zelena oaza na Strossmayerovom trgu
Foto: Sandro Sklepić

Ove će godine burgere kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin.

“Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija”, najavljuju organizatori.

Kao i svake godine birat će se najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita.

Volim ljuto priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica – samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.

Više informacija pogledajte na: https://www.facebook.com/ZgBurgerFestival ili https://www.instagram.com/zgburgerfestival/