U ponedjeljak na Trgu svečani doček za hrvatske rukometaše, za dobru atmosferu brinu Zaprešić Boysi!

U ponedjeljak na Trgu svečani doček za hrvatske rukometaše, za dobru atmosferu brinu Zaprešić Boysi!
Hrvatski rukometaši u finalu Europskog prvenstva nisu uspjeli pobijediti Španjolce | Foto: HRS

Hrvatska muška rukometna reprezentacija je europski doprvak. Nakon velike i dramatične borbe do posljednje sekunde utakmice, Španjolska je s(p)retno slavila rezultatom 22:20 (12:11).

Treće finale u povijesti Europskih prvenstava Hrvatska je dočekala u nestvarno lijepoj atmosferi Tele2 Arene u Stockholmu, uz tisuće i tisuća svojih navijača. Kao što je poznato dvaput smo poraženi u finalima 2008. i 2010. godine, red je bio da odemo do kraja, da osvojimo jedino zlato koje nedostaje da hrvatska rukometna priča bude zaokružena.

No, utakmica u Stockholmu bila je jedna iscrpljujuća i velika drama iz koje Hrvatska nije uspjela izaći kao pobjednik.

Španjolska je prva reprezentacija nakon 2002. godine obranila naslov pobjednika osvojen u Hrvatskoj prije dvije godine. Ne samo to nego izborila i izravni odlazak u Tokyo na Olimpijske igre.

Ipak, i srebrna medalja je sjajan uspjeh na kojem treba čestitati reprezentativcima i izborniku Linu Červaru. I ne samo to, sjajne hrvatske rukometaše treba dostojno dočekati na njihovom povratku u Hrvatsku te s njima proslaviti ovaj veliki uspjeh.

Svečani doček održat će se u ponedjeljak, 27. siječnja, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, u 12.30 sati. Kauboje će na Trgu dočekati Zaprešić Boysi koji će s našim rukometašima i građanima zapjevati svoje poznate navijačke pjesme.

Doček reprezentacije organiziraju Grada Zagreb i Hrvatski rukometni savez koji pozivaju građane, navijače i sve ljubitelje rukometa da našu reprezentaciju na glavnom gradskom trgu dočekaju glasnim navijanjem.

Okupljanje navijača na središnjem gradskom trgu očekuje se već od 11 sati, a dolazak reprezentacije na Trg bana Jelačića očekuje se u 12.30 sati.

Reprezentacija će krenuti u 12 sati iz hotela Panorama prema centru grada, u otvorenom autobusu.

Komentari