TRNJANI OBJAVILI SNIMKU: Pogledajte kako je uhićen čovjek koji je spasio Trnje od poplave!

TRNJANI OBJAVILI SNIMKU: Pogledajte kako je uhićen čovjek koji je spasio Trnje od poplave!
Foto: Facebook / Trnje – na posljednjoj liniji obrane

Nakon što je policija očitovala o uhićenju Tihomira Blagus, i pri tome ustvrdila da on nije uhićen jer je provalio u objekt Hrvatskih voda, nego zato što je uznemiravao i vrijeđao policajce na očevidu, reagirali su građani Trnja okupljeni u Facebook grupi “Trnje – na posljednjoj liniji obrane”.

“Ovako je izgledalo uhićenje našeg Tihomira. Noga na vratu??? Zar nismo nedavno vidjeli šta se u Americi desilo zbog sličnog policijskog postupka. Važno je za napomenuti TIHOMIR SE NIJE OPIRAO UHIĆENJU, i čemu onda ovakav postupak? Čemu lisice?”, stoji u opisu fotografije.

Objavljeni video snimio je sam Blagus, a snimao ga je dok mu policajac nije izbio mobitel iz ruke!

“Policija je dala izvještaj da je naš heroj Tihomir Blagus pijan vrijeđao policajce i da je zato priveden. No, objavljujemo snimku kako se sve to dogodilo i kako je to krenulo. Tihomir je snimao (na javnoj površini) policiju kako radi zapisnik zbog provale, to nije bio ni nekakav krim izvid. U jednom trenutku policajac ne dopušta snimanje i izbija i uzima Tihomiru mobitel iz ruke”, stoji u objavi.

Podsjetimo, Tihomir Blagus je, zajedno sa svojim susjedima, u noći kada je Zagreb pogodila poplava provalio i otvorio ustavu kako bi spriječio da bujica pogodi Trnje.