TRČAONA: Najpoznatija zagrebačka škola trčanja organizira Facebook LIVE treninge [VIDEO]

TRČAONA: Najpoznatija zagrebačka škola trčanja organizira Facebook LIVE treninge
Foto: Trčaona

Trčaona, najpoznatija zagrebačka škola trčanja, nakon dvotjedne pauze zbog epidemije koronavirusa, prilagođava se okolnostima te od ponedjeljka počinje s Facebook LIVE treninzima.

“Kako bi i dalje ostali aktivni i pozitivni, ali u skladu s preporukama, ostajemo i vježbamo kod kuće. Kako bi vas dodatno potaknuli da doista iskoristite ovo vrijeme u zatvorenom, treneri Trčaone pokazivat će različite vježbe i biti s vama UŽIVO u ponedjeljak, srijedu i petak u 18 sati na našoj Facebook stranici www.facebook.com/trcaona“, objavljeno je na stranici Trcaona.hr.

Prvo vježbanje održat će se u ponedjeljak 30. ožujka u 18 sati.

Treneri će pokazivat vježbe snage za sve trkače (početne i napredne) i nordijske hodače. Vježbe će biti trajanja do maksimalno 60 minuta i za početak zahtijevaju samo malo prostora i volje.

“Razmišljali smo o tome da snimamo video vježbe te šaljemo svim članicama i članovima na email no odlučili smo kako je upravo sada odličan trenutak da UŽIVO potaknemo članove, ali i sve ostale zainteresirane da ostanu aktivni za vrijeme izolacije. Svi smo u istoj situaciji koja nije uvijek jednostavna stoga je ovo naš mali doprinos da ostanemo zdravi te aktivno radimo na nadogradnji našeg imuniteta i poboljšavamo psihičko stanje”, poručuju iz Trčaone.

Trčaona 15 – minutna joga from Trcanje.hr on Vimeo.