VOLITE LI TRČANJE? Donosimo pet dobrih razloga zbog kojih se ove jeseni morate uključiti u školu trčanja!

Trčaona - škola trčanja
Foto: DŠR Aktivan život

Ljeto i vrijeme godišnjih odmora polako se bliže kraju, vraćamo se poslu i uobičajenim rutinama.

Možda je baš zato ovo razdoblje idealno za novu rekreaciju i hobi. Odlično je to da još uvijek traju jesenski upisi u Trčaonu – školu trčanja i školu nordijskog hodanja.

“Trčanje je mnogima odbojno, naporno i teško, ali mi u Trčaoni želimo svojim članovima otkriti jednu pravu stranu trčanja. Želimo pokazati kako se pravilno i zdravo trči. Pokazujemo da trčanje može biti i zabavno uz pravo društvo i trenere te da ga doista možete zavoljeti”, poručuju iz Trčaone.

Trčaona je odlična prilika i mjesto za treniranje i uživanje jer kod nas se trenira uz geslo „Uživaj u treniranju, uživaj u životu“.

“Nudimo zabavne treninge, odlične trenere, pozitivnu energiju te međusobno poticanje i motivaciju. Znamo koliko je današnji život stresan i da vrlo teško pronalazimo vrijeme za sebe i svoje zdravlje. Naš cilj je, između ostalog, odmoriti se i opustiti kroz zdrav i kvalitetan trening. Znamo da odmaranje na treningu zvuči paradoksalno, ali u Trčaoni je moguće. Aktivnim treniranjem na zraku značajno poboljšavate svoje fizičko i mentalno zdravlje te se osjećate puno bolje. Želimo pozitivno utjecati na psihičko zdravlje naših članova kroz fizičko kretanje. Naši članovi osim treninga dobivaju i priliku za nova poznanstva, prijateljstva, druženja, zabave i izlete”, stoji u najavi nove “školske godine” škole trčanja i škol3 nordijskog hodanja.

Želite doći u formu, poboljšati svoje zdravlje i pritom se zabaviti? Krenite na putovanje dugo osam mjeseci na kojem ćete :
• poboljšati svoju fizičku kondiciju i zdravlje kardiovaskularnog sustava
• upoznati nove ljude i steći nova prijateljstva
• smanjiti stres i poboljšati svoje mentalno zdravlje
• naučiti pravilnu tehniku trčanja ili nordijskog hodanja
• postaviti i ostvariti svoje (nove) ciljeve

Više informacija nalazi se na web stranici https://www.trcaona.hr/ te društvenim mrežama https://www.facebook.com/trcaona i https://www.instagram.com/trcaona/.