THE FRAJLE I VANNA: Poslušajte novu verziju bezvremenskog hita “Ako je vrijedilo išta” [VIDEO]

THE FRAJLE I VANNA: Pet iznimnih vokala spojenih u bezvremenski hit [VIDEO]
Foto: Press

U godini kada slave 10 godina postojanja četiri djevojke, Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojim pratiteljima i publici. U planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i zanimljive suradnje.

Prva takva suradnja donosi novi službeni singl The Frajli, pjesmu “Ako je vrijedilo išta”. U obradi pjesme pridružila im se i sama ‘vlasnica’ navedenoga hita – Vanna.

Suradnja kojom Frajle najavljuju novi album obrada, spojila je pet iznimnih vokala, ali i pet iznimnih energija. Glazbeno ispreplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pjesmom “Ne idi”, koju je Vanna napisala za album Frajli “Ljubav na dar”. Glazbeno prijateljstvo zaokruženo je u ovoj godini pjesmom “Ako je vrijedilo išta”, koja više od 18 godina ne silazi iz etera regionalnih radio postaja i jednako je omiljena danas, kao i prvoga dana kada je puštena u eter.

“Ako je vrijedilo išta” je bila obavezni dio repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istaknule koliko im je drago da se snimanje spota odvijalo u knjižnici, uz redateljsku palicu Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

“Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo i htjele bi se zahvaliti dobrim ljudima Knjižnica Grada Zagreba – Vladimir Nazor i Kajfešov brijeg. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća djela svjetske i domaće književnosti pa ako već ne stignemo pročitati cijelu knjigu, uspijemo prelistati mnoge.”, u duhovitom tonu komentirale su Frajle.

Frajle ne skrivaju svoje dugogodišnje oduševljenje Vannom, jednom od najboljih hrvatskih vokalistica i pjevačicom koja je ostavila neizbrisiv trag na glazbenoj sceni: “Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom albumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom. Ponosno vam predstavljamo Ako je vrijedilo išta i jedva čekamo čuti reakcije!”

Novi album Frajli izlazi u svibnju, a do tada, uživajte uz novi spot i pjesmu.